VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

Het beste voor uw hond

Vergader skybox

Educatie

Home ยป Beste hondenhotel

Beste hondenhotel

Het beste hondenhotel van de Veluwe is Hondenvakantieverblijf Veldhoef in Putten. Hier hebben wij namelijk aandacht voor mens, dier en natuur. De hele dag door worden de honden vermaakt en wordt er goed voor hen gezorgd. De dag begint met het naar buiten brengen van de honden, waar ze in een van de negen buitenrennen lekker kunnen rennen en spelen. ’s Ochtends vroeg kunt u ook uw hond komen brengen, wanneer u gebruik wilt maken van de dagopvang. Wanneer de honden ’s ochtends buiten zijn, worden binnen ondertussen de verblijven schoongemaakt en opgefrist.

Het dagprogramma in het beste hondenhotel op de Veluwe

Om 9:00 uur krijgen de honden te eten, waarna ze binnen even kunnen uitrusten. Dat geeft onze medewerkers de gelegenheid om de buitenrennen schoon te maken en hier de waterbakken opnieuw te vullen. Tussen 10:30 en 11:00 uur worden de nieuwe honden die komen logeren gebracht. Honden die hun vakantie in het beste luxe hondenhotel van de omgeving erop hebben zitten, kunnen dan weer worden opgehaald. Om 11:00 uur kunnen de honden weer lekker buiten ravotten en kennismaken met de nieuwe honden die net binnen zijn. ’s Middags tussen 13:30 uur en 16:00 uur volgt er dan weer een rustperiode, waarna de honden weer lekker naar buiten kunnen. Tussen 16:30 en 17:00 uur kunt u uw hond komen brengen voor de logeeropvang of juist weer ophalen. Voor de honden die op de dagopvang komen, geldt dat zij tot 18:00 uur opgehaald kunnen worden. Vanaf 19:00 uur krijgen alle honden weer wat te eten, waarna ze lekker gaan slapen. Zo is er de hele dag door voldoende aandacht voor uw hond in het beste hondenhotel in Putten en omgeving.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u voor uw hond ook een plekje in het beste hondenhotel van de Veluwe reserveren? Maar heeft u van tevoren toch nog vragen? Of bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via 06-12211313.

Bekijk ook eens