VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

Het beste voor uw hond

Vergader skybox

Educatie

Home » Beste hondenpension Noord-Holland

Beste hondenpension Noord-Holland

Uiteraard wilt u het beste voor uw hond zodra u kiest voor een hondenpension in Noord-Holland. Een plaats waar uw hond echt hond kan zijn. Een plaats waar uw hond genoeg ruimte heeft om rond te rennen en spelen. Veldhoef is gevestigd midden in de natuur in Putten. Wij zijn kleinschalig én persoonlijk, waardoor we uw hond de aandacht bieden die het verdient. Ontvangen wij binnenkort uw hond in het pension?

Uw hond maakt nieuwe beste vrienden in het hondenpension in Noord-Holland

Voordat we uw hond opvangen gaat er een procedure aan vooraf. Wij willen te allen tijde uw hond het beste bieden in ons hondenpension in Noord-Holland. Uw hond komt een dag langs op proef, om te kijken of uw hond het verblijf als prettig ervaart met de andere sociale honden. Ook weet u meteen hoe uw hond reageert als hij/zij op het einde van de dag door u wordt opgehaald. Een geruststelling voor u en voor ons. Breng een bezoek aan hondenpension Veldhoef in Noord-Holland en uw hond wordt met de beste zorg en aandacht door ons opgevangen.

Wij vangen graag uw trouwe viervoeter op

Of u nu een vakantie of verhuizing in de regio van Ermelo en Harderwijk op de planning heeft staan. Of onverwachts ziek bent geworden waardoor u uw hond niet de liefde kan bieden die hij/zij normaal gewend is. Wat uw situatie ook is, wij vangen graag uw trouwe viervoeter op. Vragen over het hondenpension stelt u door te bellen naar 06 122 113 13. De beschikbaarheid kunt u ook altijd online bekijken. Wist u ook dat wij een educatieboerderij zijn? U bent dan ook van harte welkom om langs te komen voor een leuke wandeling op onze boerderij.

Bekijk ook eens