VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

Het beste voor uw hond

Vergader skybox

Educatie

Home ยป Dierenpension Utrecht

Dierenpension Utrecht

Uw dierenpension nabij Utrecht

Het inschakelen van een dierenpension in de omgeving van Utrecht is in veel gevallen een fijne uitkomst. Gaat u verhuizen? Op vakantie? Of verbouwen? Allen zijn het situaties waarbij u uw trouwe viervoeter liever naar een pension brengt. Bij Hondenvakantieverblijf Veldhoef laten we uw hond graag kennis maken met de andere sociale honden.

Een dierenpension in Putten, eenvoudig met de auto te bereiken vanuit Utrecht

Op circa een uur rijden bent u vanuit Utrecht bij ons dierenpension. Ver van de drukke en stadse omgeving verblijft uw hond in een oase van rust, midden in de natuur. Middels een dagprogramma heeft uw hond de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te zijn. Samen met een groep van andere sociale honden kan uw hond écht hond zijn. We beschikken over buitenrennen en diverse grote hokken binnen. In het dierenpension, eenvoudig bereikbaar vanuit Utrecht, hanteren wij een persoonlijke aanpak en leren we uw hond eerst graag beter kennen. Uw hond komt een dag op proef in het pension, zodat wij zien hoe uw huisdier het verblijf ervaart. Daarnaast krijgen we ook een goede indruk hoe uw hond reageert zodra u na een dag terugkomt om uw hond op te halen.

Plan een afspraak telefonisch in

Wilt u meer informatie over ons dierenpension, gemakkelijk bereikbaar vanuit Utrecht? Of wenst u een afspraak te maken voor uw hond? Het maken van een afspraak en het stellen van vragen kan telefonisch via het nummer 06 122 113 13. U kunt de prijzen van ons verblijf alvast online bekijken.

Bekijk ook eens