VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

Het beste voor uw hond

Vergader skybox

Educatie

Hondenhotel Amersfoort

Op circa een halfuur rijden bent u bij een luxe hondenhotel in Amersfoort. Veldhoef is gelegen aan de Veluwe, in een prachtige omgeving voor uw trouwe viervoeter. We beschikken over diverse hondenkennels, allen ruim opgezet met genoeg speelplezier voor uw hond en zijn/haar nieuwe vriendjes. Doordat wij enkel werken met sociale honden kunnen wij garanderen dat uw hond een geweldige tijd beleeft.

Hoe weet ik of mijn hond past in het hondenhotel nabij Amersfoort?

Wij leren u en uw hond graag eerst beter kennen middels een kennismakingsgesprek. Uw hond komt bij ons een dag op proef. We bekijken hoe uw hond interacteert met nieuwe honden en mensen. Zodra de dag voorbij is zien we hoe uw hond reageert als u er weer bent. Als u vanuit Amersfoort uw hond brengt naar het hondenhotel ontvangen wij uw hond in een aparte hondenkennel. U neemt afscheid op de manier die u prettig vindt. Wel zo fijn, toch?

Een verblijf in een hondenkennel van het hondenhotel, binnen of buiten, dichtbij Amersfoort

Afhankelijk van het weer verblijft uw hond binnen of buiten in een hondenkennel, nabij Amersfoort. Wij werken met kleine roedels zodra uw hond bij ons komt logeren. Daarom weet u zeker dat er geen rangorde ontstaat in de kennel. Uw hond is bij hondenpension Veldhoef écht hond en maakt snel nieuwe speelmaatjes.

Is uw hond ziek? Wij lossen het op

Uiteraard willen we voorkomen dat uw hond ziek wordt. Maar het kan gebeuren. Doordat wij kleinschalig werken zien we het meteen als uw hond niet fit is en lossen we het meteen op. In het verblijf werken we met enkel de beste medicatie om uw hond zich weer topfit te laten voelen. Hierdoor kan hij/zij binnen de kortste keren weer lekker spelen in een hondenkennel van het hondenhotel, nabij Amsterdam bereikbaar vanuit Amersfoort. Heeft u vragen over onze aanpak? Bereik ons door te bellen naar 06 122 113 13.

Bekijk ook eens