VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

Het beste voor uw hond

Vergader skybox

Educatie

Home ยป Hondenhotel Amsterdam

Hondenhotel Amsterdam

Uw hondenhotel nabij Amsterdam

U zoekt een hondenhotel, bijvoorbeeld omdat u binnenkort vliegt vanuit Schiphol, Amsterdam? Hiervoor gunt u uw hond, net als uzelf, natuurlijk rust en plezier. In dat geval zien wij u en uw hond graag verschijnen bij Hondenvakantieverblijf Veldhoef.

Kom een dag op proef in het hondenhotel vanuit Amsterdam

Omdat wij enkel met sociale honden werken, vinden wij het belangrijk om uw hond beter te leren kennen. U maakt een afspraak voor uw hond om een dag op proef te komen. Zo zien wij hoe uw hond interacteert met anderen en hoe uw hond reageert zodra u terugkomt op het einde van de dag. Een geslaagde proefdag is immers voor u een hele geruststelling, toch?

Uw hond kan écht hond zijn bij Veldhoef in Putten

Veldhoef is gevestigd in Putten, dichtbij Ermelo en Nijkerk, op de Veluwe. Een plek waar uw hond écht hond kan zijn. Het hondenhotel bestaat uit verschillende binnenhokken en buitenrennen waar uw hond samen met andere honden kan spelen. Doordat wij kleinschalig te werk gaan werken we volgens een persoonlijke aanpak en bieden we uw hond alle liefde en aandacht die het verdient.

Kom met uw hond een dag langs op proef in het hondenhotel vanuit Amsterdam

Wij zien u en uw hond graag verschijnen in het hondenhotel, op circa een uur rijafstand van Amsterdam. Voor het maken van een afspraak belt u naar 06 122 113 13. Wilt u alvast een inschatting maken van de kosten? Bekijk dan ons overzicht online.

Bekijk ook eens