VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

Het beste voor uw hond

Vergader skybox

Educatie

Home ยป Hondenoppas Gelderland

Hondenoppas Gelderland

Uw hondenoppas in Gelderland

Voor een hondenoppas waar persoonlijke aandacht centraal staat moet u in Gelderland zijn. Hier is Hondenvakantieverblijf Veldhoef gevestigd. Een klein verblijf waar enkel gewerkt wordt met sociale honden. Door de royale binnenverblijven en buitenrennen heeft uw hond de tijd van zijn/haar leven!

Wij zijn het hele jaar door dé hondenoppas in Putten, Gelderland

De combinatie van de rustige ligging van ons hondenhotel aan de Veluwe, het werken met sociale honden en het bieden van persoonlijke aandacht aan uw trouwe viervoeter maakt ons dé hondenoppas in Gelderland. Woont u in de regio van Harderwijk en Nijkerk? In dat geval staat u binnen de kortste keren bij ons op de stoep en is de dagopvang met structurele dagindeling bij uitstek geschikt.

De haal en brengtijden

Gedurende het hele jaar door zien wij u en uw hond graag verschijnen bij hondenpension Veldhoef in Putten. De haal- en brengtijden zijn op maandag tot en met zaterdag tussen 10:30 uur en 11:00 uur en 16:30 uur en 17:00. Op zaterdag zijn we een uurtje langer open tot 18:00 uur. Komt uw hond één dag bij ons langs? Dan bent u van harte welkom tussen 07:30 uur en 18:00 uur.

Plan telefonisch een afspraak!

Wij horen graag wanneer u langs komt. Hiervoor belt u naar 06 122 113 13 zodat wij een afspraak kunnen maken om u en uw hond beter te leren kennen. Gun uw hond een fijne vakantie en kom langs bij dé hondenoppas in Gelderland.

Bekijk ook eens