VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

Het beste voor uw hond

Vergader skybox

Educatie

Hondenopvang Harderwijk

Uw hondenopvang nabij Harderwijk

Voor dé hondenopvang in de omgeving van Harderwijk moet u bij Veldhoef zijn. Wij zijn een kleinschalige opvang, waar persoonlijke aandacht voor uw trouwe viervoeter centraal staat. Brengt u uw hond langs voor één dag, of komt uw hond voor een langere periode logeren? Wij kijken er naar uit!

Zowel een dagopvang als lang verblijf is mogelijk bij de hondenopvang, dichtbij Harderwijk

Of uw hond een dag of langer komt, hij/zij heeft gegarandeerd een geweldige tijd. Wij werken met sociale honden en in kleine roedels, waardoor uw hond de hele dag door kan spelen en het strijden om de rangorde niet voorkomt. Uw hond heeft de hele dag vermaak in de binnenhokken en buitenrennen.

Wij stellen het welzijn van uw hond voorop en dienen daarom medicijnen gratis toe

Het kan uiteraard voorkomen dat uw trouwe viervoeter ziek wordt gedurende het verblijf in onze hondenopvang in Putten, dichtbij Harderwijk. Onze kleinschalige aanpak biedt het voordeel dat wij de gezondheid van uw hond goed in de gaten kunnen houden. Omdat wij het welzijn te allen tijde vooropstellen, dienen wij de beste medicatie toe indien dit nodig is.

Kom langs en gun uw hond een geweldige tijd

Komt uw hond binnenkort een keer langs bij Veldhoef, dé hondenopvang dichtbij Harderwijk? Voor een enkele dag of lang verblijf? Laat het ons weten door te bellen naar 06 122 113 13. Ook voor vakantieopvang van uw hond(en) zit u bij ons goed!

Bekijk ook eens