VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

Het beste voor uw hond

Vergader skybox

Educatie

Home ยป Hondenpension Amersfoort

Hondenpension Amersfoort

Een fijn hondenpension nabij Amersfoort

Ons fijne hondenpension vindt u op circa een halfuur rijden van Amersfoort. Hondenvakantieverblijf Veldhoef is gelegen op de Veluwe, in een prachtige omgeving voor uw trouwe viervoeter. We beschikken in ons hondenasiel nabij Amersfoort over diverse hondenkennels, allemaal ruim opgezet met genoeg speelplezier voor uw hond en zijn of haar nieuwe vriendjes. Doordat wij enkel werken met sociale honden kunnen wij garanderen dat uw hond een geweldige tijd beleeft.

Hoe weet ik of mijn hond past in het hondenhotel nabij Amersfoort?

Wij leren u en uw hond graag eerst beter kennen door middel van een kennismakingsgesprek. Uw hond komt een dag bij ons op proef in het hondenasiel in Putten, nabij Amersfoort. We bekijken hoe uw hond omgaat met andere honden en mensen. Zodra de dag voorbij is zien we hoe uw hond reageert als u er weer bent. Als u vanuit Amersfoort uw hond naar het hondenasiel brengt, ontvangen wij uw hond in een aparte hondenkennel. U neemt afscheid op de manier die u prettig vindt. Wel zo fijn, toch?

Een verblijf in een hondenkennel van het hondenpension, binnen of buiten

Afhankelijk van het weer verblijft uw hond binnen of buiten in een hondenkennel van ons hondenpension nabij Amersfoort. Wij werken met kleine roedels. Daardoor weet u zeker dat er geen rangorde ontstaat in de kennel. Uw hond is bij hondenpension Veldhoef nabij Amersfoort écht hond en maakt snel nieuwe speelmaatjes.

Is uw hond ziek? Wij lossen het op

Uiteraard willen we voorkomen dat uw hond ziek wordt. Maar het kan gebeuren. Doordat wij in ons hondenpension in de buurt van Amersfoort kleinschalig werken zien we het meteen als uw hond niet fit is en lossen we het meteen op. In het verblijf werken we met enkel de beste medicatie om uw hond zich weer topfit te laten voelen. Hierdoor kan hij/zij binnen de kortste keren weer lekker spelen in het hondenasiel vlakbij Amersfoort. Heeft u vragen over onze aanpak? Bent u benieuwd naar de kosten voor een verblijf? Bereik ons door te bellen naar 06-12211313.

Bekijk ook eens