VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

Het beste voor uw hond

Vergader skybox

Educatie

Home ยป Hondenpension Apeldoorn

Hondenpension Apeldoorn

Uw hondenpension nabij Apeldoorn

Wilt u uw hond een tijdje onderbrengen in een hondenpension in de buurt van Apeldoorn waar hij of zij niets te kort komt? Breng uw trouwe viervoeter dan naar Hondenvakantieverblijf Veldhoef in Putten, op zo'n veertig minuten rijden van Apeldoorn. In dit kleinschalige hondenpension wordt uw hond nauwlettend in de gaten gehouden en ontbreekt het hem of haar aan niets. Uw hond krijgt regelmatig te eten en kan de hele dag door water drinken. Er is voldoende ruimte om rond te kunnen rennen, zonder gevaar. En is uw hond ziek? Dan zullen wij er alles aan doen om uw huisdier er weer bovenop te helpen.

Goede voeding bij het hondenpension in de omgeving van Apeldoorn

Een belangrijk onderdeel van het welbevinden van uw hond is natuurlijk de voeding die uw hond krijgt. Net zoals u thuis doet, zorgen wij voor het beste voer voor uw hond. Daarom krijgt uw viervoeter uitgebalanceerd voer van Mera-Dog. Dit voer is ontwikkeld voor honden die houden van lekker ravotten en rennen. De honden in ons hondenpension in de regio Apeldoorn krijgen standaard Active brokken. Zo hebben ze voldoende energie om de hele dag te spelen en rennen in een van onze negen buitenrennen. Natuurlijk krijgen de honden lichter verteerbare brokken als blijkt dat ze niet goed tegen de Active brokken kunnen. Is uw hond al bekend met gezondheidsklachten, wilt u dit dan bij binnenkomst aangeven? Dan houden wij hier rekening mee met het voeren van uw hond. Heeft uw hond voedselallergieën? Dan kunt u uw eigen voer meenemen. Wilt u dan zo vriendelijk zijn om het voer alvast in porties te verdelen? Dan kunnen wij uw hond eenvoudig voorzien van twee maaltijden per dag.

Heeft u vragen over de voeding voor uw hond? Neem contact op!

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie vragen over de voeding die wij uw hond in ons hondenpension in de buurt van Apeldoorn geven? Of wilt u direct een plekje reserveren? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-12211313. Wij verwelkomen uw hond graag in ons luxe hondenhotel.

Bekijk ook eens