VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

Het beste voor uw hond

Vergader skybox

Educatie

Home » Inspirerende vergaderlocaties

Inspirerende vergaderlocaties

Een inspirerende meeting op één van de meest originele vergaderlocaties? Veldhoef is gevestigd in Putten en is hierdoor eenvoudig te bereiken vanuit Harderwijk en Ermelo. Onder leiding van Boer Aalt kunt u zelfs de vergadering combineren met een rondleiding door de wei.

De skybox boven de koeienstal maakt Veldhoef tot één van de meest inspirerende vergaderlocaties

Boven de koeienstal hebben wij een skybox gecreëerd en ingericht. U bent met zowel grote groepen als kleine groepen van harte welkom bij onze educatieboerderij, aangezien wij ruimte bieden voor circa 30 personen. Ga voor een unieke ervaring en kijk in de stal tijdens de vergadering. Observeer het gedrag van de koeien en wellicht ziet u hoe ze gemolken worden! Zelf melken? Dat kan ook!

Boer Aalt gaat met u de koeien melken

Is de vergadering voorbij of staat er een lange pauze op de planning? Kies ervoor om met boer Aalt de koeien te gaan melken. In de zomer gaat u mee naar buiten, in de winter worden de koeien in de stal gemolken. Een inspirerende meeting op een van de leukste vergaderlocaties. Reserveer de skybox op tijd om gegarandeerd te zijn van een plek.

Reserveer de skybox telefonisch

Koeien melken tijdens of na de vergadering, klinkt dat niet als één van de meest inspirerende vergaderlocaties? Deze manier van vergaderen ervaart u binnenkort wellicht ook. Bel naar 06 122 113 13 voor het reserveren van de skybox. 

Bekijk ook eens