VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

Het beste voor uw hond

Vergader skybox

Educatie

Home » Luxe hondenhotel

Luxe hondenhotel

Uw hond ervaart alle luxe in hét hondenhotel in de omgeving van Ermelo en Harderwijk. Vlak gelegen aan de Veluwe logeert uw hond in een landelijke omgeving, waar een afwisselend landschap van weilanden, heidevelden en bossen te zien is. U laat uw hond met een gerust hart achter bij luxe hondenpension Veldhoef. Door onze persoonlijke aandacht weet u zeker dat uw trouwe viervoeter niets tekortkomt.

Veldhoef is een luxe hondenhotel in Putten

Met riante buitenrennen, grote comfortabele binnenverblijven en persoonlijke aandacht bieden wij alle luxe voor uw hond in het hondenhotel. Is uw hond ziek geworden tijdens het verblijf? Dan gaan wij naar de beste dierenarts bij ons in de buurt.

Van grote tot aan kleine honden, u bent met uw hond van harte welkom

Van een trouwe Labrador Retriever tot aan een speelse Beagle en van een grote Berner sennenhond tot aan een kleine mopshond. De enige vereiste die we stellen is dat uw hond een sociaal karakter heeft en hierdoor makkelijk met andere honden kan spelen. Middels een persoonlijk kennismakingsgesprek maken we graag kennis met u en uw hond. Zodoende laten wij niet alle rassen toe. Neem hiervoor contact op over de mogelijkheden van verblijf in ons luxe hondenpension.

Kom met uw hond langs bij ons luxe hondenpension

Komt u binnenkort langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons kleinschalige, luxe hondenhotel? Heeft u na het lezen van onze gang van zaken nog vragen? Wij beantwoorden ze graag. Of wilt u meteen weten of wij nog plaats hebben om uw hond op te vangen in ons luxe hondenpension tijdens uw vakantie? Hiervoor kunt u bellen naar 06-12211313.

Bekijk ook eens