VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

Home » Prijzen

Prijzen

 Prijzen m.i.v. Januari             2021 
Hond schofthoogteBuiten schoolvakantiesReguliere schoolvakanties, feestdagen en de maanden Juli en Augustus
Klein  tot 40 cm.€ 13.75€ 15.25
Middel 40 tot 65 cm. Incl. honden op kleine poten en grote eters. (bassets)€ 15.25€ 16.75
Dagopvang.€ 11.00Niet tijdens hoogseizoen.
Proefdag. 11.00Op afspraak.
Begeleiding hond naar dierenarts€ 30.00  
Buiten openingstijden brengen/ halen m.u.v. dagopvang€ 7.50 extraOm de rust te bewaren bij de honden a.u.b. binnen de openingstijden
Hond die onverhoeds loops wordt € 5.00 extra per dag vanaf eerste dag loopsheid 
Hond WassenTussen de 10,- en 17,50Naar gelang de grote en vachtsoort van de hond.
AnnuleringskostenZie voorwaarden Dibevo. 

Wilt u weten wat de kosten zijn voor een verblijf van uw hond in ons hondenpension? Wij vertellen u graag meer over wat het kost om uw hond een dag, nacht of langer bij Hondenvakantieverblijf Veldhoef te laten verblijven. Hoelang uw hond ook bij ons komt logeren, wij zorgen er altijd voor dat hij of zij de benodigde liefde en aandacht krijgt!

Wat zijn de kosten van een verblijf van mijn hond in een hondenpension?

Wij begrijpen dat u graag op voorhand weet wat een verblijf van uw hond bij ons hondenpension ongeveer gaat kosten. Dit hangt af van de schofthoogte van uw hond, wat voor soort opvang u wenst en eventuele extra diensten. Als uw hond een schofthoogte heeft van 40 tot en met 65 centimeter óf een grote eter is, rekenen wij hiervoor een paar euro extra. Is het nodig om uw hond tijdens zijn of haar verblijf te begeleiden naar de dierenarts? Dit doen wij natuurlijk graag; de gezondheid van uw hond staat bij ons altijd voorop! De aanvullende kosten hiervoor vindt u in onderstaand overzicht van prijzen van ons hondenpension.

Breng uw hond langs voor een proefdag

Om met een gerust hart op vakantie te gaan, is uw hond bij ons van harte welkom voor een proefdag. Zo weet u zeker dat uw hond het naar zijn of haar zin heeft tijdens een verblijf bij ons. De prijzen voor een proefdag of verblijf bij ons hondenpension vindt u allemaal in het overzicht hieronder. Heeft u een vraag over de prijzen en kosten van een verblijf in onze hondenpension? Neemt u dan gerust contact met ons op via 06 122 113 13. Ook voor vragen over onze hondenoppas bent u van harte welkom om contact op te nemen.