VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

Het beste voor uw hond

Vergader skybox

Educatie

Home » Unieke vergaderlocaties

Unieke vergaderlocaties

Binnen het bedrijfsleven worden unieke vergaderlocaties steeds belangrijker. Heeft u er al eens over nagedacht? Brainstormsessies vinden eenvoudiger plaats door de omgeving en tijdens een pauze is er in de omgeving meer dan genoeg te beleven. Veldhoef in Putten is gesitueerd tegen de Veluwe aan, waardoor u en uw collega’s of relaties zich midden in de natuur bevinden.

Een groene omgeving en unieke skybox vormt het recept voor één van de beste vergaderlocaties in Nederland

Een saaie ruimte vormt niet de inspiratie en motivatie die nodig is tijdens een vergadering? Waarom kiest u niet voor Veldhoef? Wij hebben een unieke skybox boven de koeienstal gecreëerd, waardoor het meteen één van de beste vergaderlocaties wordt voor onder meer agrarische vergaderingen. Wilt u uw vergadering uitbreiden met bijvoorbeeld een lunch of borrel? Vera en Rinie van Partycentrum de Jachthoorn bereiden de mooiste huisgemaakte gerechten.

De tijd heeft stil gestaan in de omgeving van Veldhoef

Doordat u uw vergadering combineert met een rondleiding door de omgeving van Veldhoef, lijkt het alsof u teruggaat in de tijd. Loop door een omgeving van bossen, weilanden en heidevelden. Bezoek de kikkerpoel voor een kwaakconcert. En bekijk de grassen en kruiden die vroeger de normaalste zaak van de wereld waren.

Plan uw vergadering op tijd in

Zijn voor u unieke en inspirerende vergaderlocaties belangrijk en wilt u een vergadering inplannen bij Veldhoef? Omgeven zijn, midden in de natuur, dichtbij Harderwijk en Ermelo? Om gegarandeerd te zijn van een plek reserveert u de skybox telefonisch via 06 122 113 13.

Bekijk ook eens