VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

Het beste voor uw hond

Vergader skybox

Educatie

Vakantieopvang hond

De vakantieopvang voor uw hond

Het is begrijpelijk dat u de beste vakantieopvang aan uw hond wilt bieden. Uw hond moet tijdens de vakantie immers net zoveel liefde en aandacht in het hondenverblijf krijgen als u dagelijks biedt. Hondenpension Veldhoef is gesitueerd in Putten en hierdoor grenzend aan de Veluwe, perfect voor het echte vakantiegevoel. De combinatie van een prachtige landelijke omgeving en een kleinschalige en persoonlijke werkwijze maakt ons tot een ideale vakantieopvang voor uw hond.

Bij aankomst in de vakantieopvang wordt uw hond in een aparte buitenren ontvangen

Een vakantie voor uw hond is altijd weer even spannend. Uw trouwe viervoeter moet namelijk wennen aan een nieuwe omgeving, nieuwe mensen en nieuwe speelvriendjes ontmoeten. Daarom ontvangen wij uw hond in een aparte buitenren zodra u langs komt. Wij kunnen middels deze buitenren meteen bekijken in welke groep uw hond het beste past. Hierdoor wordt het vakantieverblijf in de vakantieopvang voor uw hond zo aangenaam mogelijk gemaakt! Als gespecialiseerd hondenverblijf, weten wij precies wat uw hond nodig heeft tijdens uw vakantie.

Een vast ritme voor uw hond tijdens de vakantie in ons hondenpension

Wanneer uw hond tijdens uw vakantie verblijft in ons hondenpension, krijgt hij of zij een fijn dagritme. Na het eten om 09:00 uur, krijgen de honden tijd om binnen even uit te rusten. Tegelijkertijd worden de buitenrennen door ons schoongemaakt en ontvangen wij de nieuwe logés die vakantie komen vieren in ons hondenverblijf. Tussen 13:30 en 16:00, na het kennismaken van de nieuwe honden, volgt er een rustperiode. Vanaf 19:00 uur krijgen alle honden weer wat te eten, waarna ze lekker gaan slapen.

U op vakantie, uw hond in ons hondenverblijf

Wij zijn gesitueerd in Putten, waardoor u ons eenvoudig vanuit Nijkerk en Ermelo bereikt. U bent van harte welkom tussen 07:30 uur en 18:00 uur om uw hond te brengen en halen. Schikt een andere tijd u beter? Bereik ons telefonisch en maak uw wensen kenbaar. Ook voor het opvragen van de kosten bent u van harte welkom om contact op te nemen. U bereikt ons door te bellen naar 06 122 113 13. Ons hondenpension is de perfecte plek voor vakantieopvang voor uw hond.

Bekijk ook eens