VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

Het beste voor uw hond

Vergader skybox

Educatie

Home » Vergaderen boerderij

Vergaderen boerderij

Vergaderen op de boerderij

Zodra u werkzaam bent binnen de agrarische sector is het vergaderen op de boerderij een passende locatie. Maar ook voor andere sectoren kan dit dé plek zijn voor die ene creatieve brainstormsessie. Of een plek waar regelmatig een verfrissende pauze wordt ingepland. Want met de prachtige landelijke omgeving die Veldhoef rijk is, is het zeker een aanrader om regelmatig even naar buiten te gaan.

Combineer het vergaderen met een rondleiding op de boerderij

In de pauze koeien melken? Een ontspannende wandeling door de bossen, heidevelden en weilanden? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van activiteiten die u kunt combineren met het vergaderen op de boerderij in Putten. Boer Aalt geeft deze rondleiding aan u en uw collega’s of relaties.

In de skybox heeft u uitzicht op de koeienstal

Het vergaderen op de boerderij vindt plaats in een volledig ingerichte skybox. In deze skybox heeft u uitzicht op de stal en de koeien en ziet u ook hoe de koeien gemolken worden. Is de vergadering voorbij en wilt u deze feestelijk afsluiten? Combineer de vergadering met een borrel of huisgemaakte gerechten, verzorgd door Vera en Rinie van Partycentrum de Jachthoorn.

Vraag een offerte aan of bel!

Wilt u een volledig verzorgde vergadering in de omgeving van Harderwijk en Nijkerk? In dat geval raden we u aan om een offerte op te vragen. Overige vragen of het reserveren van de vergaderruimte in Putten kan telefonisch via 06 122 113 13. Komt u vergaderen op de boerderij?

Bekijk ook eens