VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

VELDHOEF

Aandacht voor mens, dier en natuur

Het beste voor uw hond

Vergader skybox

Educatie

Home ยป Vergaderlocatie Almere

Vergaderlocatie Almere

Uw vergaderlocatie nabij Almere

Voor een vergaderlocatie midden in de natuur, hoeft u niet ver te rijden vanuit Almere. Op nog geen uur afstand vindt u Veldhoef. De boerderij is gevestigd in Putten en biedt plek aan vergaderingen voor ongeveer 30 personen. Vergaderen in de Veluwe met collega's of relaties: lijkt u dat wat?

Neem deel aan activiteiten op de vergaderlocatie, eenvoudig te bereiken vanuit Almere

Van het melken van koeien tot aan een ontspannen wandeling en van het genieten van een kwaakconcert van kikkers tot aan leren over al het mooist dat de Nederlandse natuur ons biedt. Boer Aalt geeft u graag een rondleiding op het land bij Veldhoef, in de omgeving van Ermelo en Harderwijk. Blijft u liever bij de inspirerende vergaderlocatie die u bezoekt vanuit Almere? In dat geval kiest u ervoor om koeien te melken in de stal waarop u uitkijkt vanuit de vergaderruimte.

Boek de vergaderlocatie en kom langs vanuit Almere

Bent u geïnteresseerd in onze vergaderruimte op de boerderij? Dat horen we graag. Van het huren van enkel de vergaderruimte tot een volledig verzorgd dag. Maak uw wensen kenbaar door te bellen naar 06 122 113 13. Wij helpen u graag met het verzorgen van een vergadering op onze prachtige en uniek vergaderlocatie. 

Bekijk ook eens