Voeding

Hoe zit dat met de voeding? Raakt mijn hond aan de diarree als hij ineens ander voer krijgt? Deze vraag word ons heel vaak gesteld.

De honden die hier logeren krijgen voer van Mera-Dog, de keuze voor dit voer is bewust gemaakt. Mera beschikt over zeer veel kennis en ervaring op het gebied van voer. De brokken die de logeerhonden standaard krijgen van ons zijn Active brokken, de naam zegt het al als honden in een pension zijn, zijn ze vaak drukker waardoor ze meer energie verbranden.

Om de honden optimaal op gewicht en gezond te houden geven wij Active brokken. Wij maken zelden of nooit mee dat honden van deze brokken aan de diarree raken, mocht dit het geval zijn dan hebben wij altijd nog de mogelijkheid om uw hond over te zetten naar licht verteerbare brokken. Heeft uw hond bij binnenkomst al last van gevoelige darmen etc. wilt u dit dan bij ons aan geven dan kunnen wij daar rekening mee houden. Bij voorbaat dank!

Productbeschrijving Active brokken.

  • Volledige voeding voor volgroeide honden met hogere energiebehoefte
  • Rijk aan gevogelte
  • Met omega-3 en-6 vetzuren uit lijnzaad en zonnebloemolie
  • Met biotine en biergist

Wat te doen als uw hond een allergie heeft?

Mocht het zo zijn dat uw hond een allergie heeft voor bepaalde voedingsstoffen of dergelijke dan kunt u altijd de eigen brokken meegeven. Als dit het geval is vragen wij u vriendelijk om het voer al in porties te verdelen door middel van zakjes/bakjes voor 2 voedingen per dag. Voor het geven van eigen voer wordt €1,50 per dag gerekend.