• Home
  • Hoe gaat het in zijn werk

Hoe gaat het in zijn werk

Hoe gaat het in pension brengen van de hond in zijn werk
Nieuwe klant/Rondleidingen
Wilt u klant bij ons worden dan geven wij altijd eerst een rondleiding om kennis met u en uw hond te maken. Bevalt dit van beide kanten dan plannen we een proefdag in om te kijken of dit ook bevalt. Hierna is het mogelijk om een vakantie te boeken.
Wij geven op de volgende datums en tijdstippen rondleidingen dit jaar:
05-12 en 06-12 om 11.00
12-12 en 13-12 om 11.00
19-12 en 20-12 om 11.00
Stuur een mailtje naar info@veldhoef.nl om een afspraak te maken.
Let op in de kerstvakantie en zomervakantie zitten wij vol met vaste klanten.

Voordat wij een hond voor de eerste keer bij ons in het pension nemen voor een logeervakantie of voor dagopvang willen wij altijd eerst even kennis maken met zowel de eigenaar als met de hond. Voor beide partijen is dit wel zo prettig, zo kunt u als eigenaar alvast een kijkje nemen waar u  de hond naartoe gaat brengen kunt u de nodige vragen aan ons stellen en kunnen wij de nodige uitleg geven over hoe het reilt en zeilt bij ons in het pension. Wij vinden het altijd erg prettig als u de hond alvast meeneemt tijdens de rondleiding, hierdoor snuft de hond ook al het een en ander op van het pension en is de eerste kennismaking tussen mens en dier al gemaakt. Rondleidingen vinden altijd plaats op afspraak op dinsdag of woensdag om 11.00 uur.

‘’ Tijdens vakanties is het niet mogelijk om rondleidingen te geven of een proef-dag te draaien i.v.m. drukte binnen ons bedrijf. ‘’

Als de klik er is en u wilt de hond bij ons komen brengen dan plannen we altijd nog even een proef-dag in. Voor de hond is dit erg fijn, ze zijn dan al een keer eerder geweest met de rondleiding dus weten ze waar ze naartoe gaan. Met een proef-dag ervaart de hond dat hij/zij weg gebracht word door u maar ook dat ze weer opgehaald word en dat is heel belangrijk. Ook kunnen wij gaan kijken hoe de hond zijn draai vind bij ons in het pension. Waar wij vooral naar kijken bij de proef-dag is; is de hond sociaal genoeg om zonder speciale begeleiding met andere honden te spelen, is het dier niet te angstig of te zenuwachtig om in ons pension te verblijven en er word ook gekeken of de hond in de juiste gezondheid verkeerd om een pension te bezoeken. Wij willen voor elke hond het verblijf zo prettig mogelijk maken.

Als de proef-dag goed is verlopen dan kunt u voor een logeerperiode of voor dagopvang reserveren. Bij ons worden de honden altijd apart buiten ontvangen zo kunnen ze even wennen aan de omgeving en rustig worden. Wij begrijpen dat het soms lastig is om afscheid te nemen van uw hond met name de eerste keer, maar houd het afscheid zo kort mogelijk dit maakt het minder moeilijk voor u zelf en voor de hond. Als u de ren uit bent gegaan ga dan niet weer terug naar de ren, de hond denkt dan weer opgehaald te worden en dat maakt het moeilijker wanneer u dan wel weg gaat zonder de hond.