Dagindeling

De dagindeling van ons pension

07:30 : De logeerhonden worden naar buiten gedaan waar ze lekker kunnen spelen. Binnen worden de verblijven schoongemaakt en opgefrist.

(7:30-9:15) Tussen deze tijd kunt u uw hond brengen voor dagopvang.

9:00 : De honden gaan weer lekker naar binnen en krijgen hun eten. Nadat ze gegeten hebben kunnen ze een tijdje binnen tot rust komen. Buiten worden de rennen poepvrij gemaakt en worden de waterbakken schoongemaakt en gevuld.

10:30-11:00 : In dit half uur worden er logeerhonden gebracht en gehaald.

(vergeet u bij het brengen van de hond niet het entingsboekje mee te nemen!)

11:00 : De rust is over, de logeerhonden gaan weer lekker naar buiten en de net binnen gekomen honden worden in roedels geplaatst.

(als er een rondleiding is, worden de logeerhonden nog even binnen gehouden. Dit om stress bij de hond die komt kijken te voorkomen, rondleidingen worden alleen op afspraak gegeven om 11:00)

13:30 : Alle honden gaan weer lekker naar binnen toe om hun nodige rust te pakken.

16:00 : De honden zijn weer klaar wakker en kunnen weer lekker naar buiten om met elkaar te ravotten en uit te razen.

16:30-17:00 : In dit half uur worden er logeerhonden gebracht en gehaald.

(16:30-18:00) Tussen deze tijd kunt u uw hond ophalen van de dagopvang.

19:00-21:00 : De honden gaan naar binnen voor hun welverdiende 2e maaltijd, vervolgens gaan ze lekker slapen. Zo’n dag spelen met zoveel andere hondjes in erg vermoeiend! Zzz..Zzz..Zzz..

LET OP!  Deze dag indeling is wel naar gelang het weer, bij slecht weer gaan de honden snel weer lekker naar binnen waar het warm en droog is. Bij erg warm weer zijn de honden tussen de middag niet te lang buiten. Dit om over verhitting te voorkomen. In de avond daarin tegen gaan ze extra lang naar buiten zodat ze toch nog lekker hun energie kwijt kunnen.

Wij hopen dat u begrip heeft voor ons strakke dag schema. We vragen u daarom vriendelijk doch dringend om bij het brengen en halen van logeerhonden de openingstijden aan te houden. Daarnaast wonen wij als gezin bij ons vakantieverblijf en houden we graag ruimte voor privacy

Op zondag zijn wij gesloten! (uw hond word uiteraard wel prima verzorgd!)